Jag har gått på samtalsterapi

Hej på er alla mina finaste läsare och välkomna in till mig på bloggen igen den här morgonen. Jag hoppas att ni alla sov gott så att ni känner att dagen har startat bra. I det här inlägget hade jag tänkt att jag ska skriva till er och berätta om ett företag som ni kan vända er till om ni är intresserade av att gå till en coach i Linköping som erbjuder både parterapi och samtalsterapi.

Det är ett företag som heter Mindsteps, och det är ett företag som jag har varit hos och jag fick hjälp att ta mig igenom en rätt så jobbig situation. Jag växte som människa och kom ut starkare i andra ändan efter att jag gått till denna coach i Linköping regelbundet under några månader. Det här företaget kan finnas till för alla er som känner att det hade varit bra att komma i kontakt med ett företag som verkligen kan hjälpa er alla att utveckla er på det personliga planet. Alla som önskar att få en slags “verktygslåda” som går att tillämpa här i livet borde vända sig till denna coach i Linköping, och det behöver inte alls vara så att man har det jobbigt som jag hade det, alla som vill bli en bättre version av sig själva kan bli det med den hjälp som erbjuds av Mindsteps. Jag ska inte säga så mycket mer om detta, men ni kan om ni känner för det läsa vidare om Mindsteps på deras egen sida på nätet.