Behöver du bygghjälp?

Har du ett byggjobb som du vill anlita någon från byggbranschen till? En sökning på internet kommer troligen att ge många olika förslag på byggföretag i Solna så det kan vara svårt att välja. Men det finns ett företag som jag varmt kan rekommendera!

Som svar på min fråga om vilken typ av byggnadsarbete de utförde fick jag veta att de specialiserar sig på bygg- och takarbeten på bostäder och olika byggprojekt. Efter att ha ringt dem bestämde jag mig för att anlita dem eftersom:

– De kunde – och var villiga – att köra ända hit och ge mig en kostnadsfri offert – De var öppna för mina förslag- De visade att de kunde slutföra byggnadsjobbet framgångsrikt och med hög kvalitet!

Jag var verkligen nöjd med deras byggprojekt och det förtjänar definitivt ett toppbetyg. Jag kan definitivt rekommendera Eddie Tak & Allservice för byggjobb av alla slag! Om du vill veta mer kan ni alltid höra av er till dem eller kika in på deras hemsida. Jag önskar dig all lycka i ditt sökande!

Tack för att du läste, jag hoppas att den här artikeln har varit till hjälp. Lämna gärna en kommentar eller dela med dig av ett annat byggföretag som du gillar.

Bye bye! 😉

Kommentar från en läsare: Det finns bara ett byggföretag i Solna som jag också kan rekommendera varmt och det är detta företag, Eddie Tak & Allservice. De har specialiserat sig på takläggning och olika andra typer av byggnadsarbeten. Om du behöver byggnadsarbeten ska du vända dig till dem – du kommer inte att bli besviken:) Om du vill veta mer om deras tjänster , är det bara att kontakta dem. Lycka till med ditt projekt