Balans i livet

Äntligen har jag fått balans i livet och det betyder mycket för mig att jag har funnit någonting som fungerar så bra för mig, det är frekvenshealing jag pratar om, och denna healing får jag regelbundet hos en terapeut på Södermalm. Det här med healing har jag sett, är en sådan sak som emellanåt diskuteras i olika forum på nätet, många har skrivit och sagt att de inte varit nöjda med hjälpen som de har fått på andra företag, och det tycker jag var tråkigt att läsa. Det är därför jag bestämde mig för att skriva ett inlägg om det här med denna frekvenshealing som jag får hos denna terapeut på Södermalm, för jag tror att ni som går dit kommer att tycka att det är en slags healing som verkligen har effekt. Det var en nära vän som gav mig Evas Helande Källa som tips, och jag är glad över att jag fick det här tipset, och jag tycker det känns bra att få dela med mig till er om detta. Hon som ger dessa behandlingar inom frekvenshealing är både erfaren och duktig inom sitt område, och det är mina behov som har fått stå i centrum när jag har fått dessa behandlingar. Det har verkligen varit läkande att gå till denna terapeut på Södermalm men som med så många andra saker så är healing en färskvara, man bör regelbundet se till att få sådana här behandlingar för bästa effekt. Det skulle vara spännande ifall ni ville skriva några ord efter att ni varit där och berätta om er upplevelse av att få frekvenshealing!